DJ DIASS и Donna от Х-Factor с видеоклип на песента ,,Waiting For The Sunrise”


DJ Diass и неговия екип заснеха през уикендa видео към пилотното парче от втория албум на младия диджей “Waiting For The Sunrise”. Diass отново е автор на музиката, текста и аранжимента, а вокалите са на талантливата Donna, финалистка от телевизионния формат Х-Factor. Режисьор и сценарист на клипа е Добромир Николов, който има много опит в подобни продукции.
Кадрите във видеото са от няколко работни площадки в курортните комплекси ,,Албена” и „Св. Св. Константин и Елена”. Камерата премина и през елитния клуб ,,Хtravagаnza”. Специално за снимките Donna изпя песента на последните етажи в хотелите ,,Flamingo Grand” и ,,Гранд хотел Варна” и взриви атмосферата сред екипа и пребиваващите туристи с няколко импровизации на живо. Diass и Donna проявиха професионализъм пред обектива на Добри Николов, който остана впечатлен от артистичните способности на хитовия тандем.
В клипа, който съвсем скоро ще се завърти по музикалните телевизии, взе участие и най-новото поколение на Мерцедес – модел SL 500.
В уникалното возило Diass показа майсторство зад волана. Преди броени дни едни от водещите партньори и във втория албум на Diass, управителя на „Балкан стар ритейл” Варна г-н Димчо Райчев и г-н Димитър Груев – Мениджър продажби, връчиха на DJ DIASS ключовете за луксозното возило, което ще бъде на разположение на младата хаус звезда.


DJ UNIVERSE

Снимки: Николай Господинов, Тодор Тодоров

© 2011 DJ DIASS - by DJ UNIVERS